4,5/5 (21 Google Reviews)

24 uur per dag service bij verstoppingen

WC verstopt? Riool verstopt? Afvoer verstopt?

Rioolreiniging

Voorkom verstoppingen, water- en stankoverlast

Zit uw riool vol met vet en vuil, dan is de kans groot dat u last heeft van vieze luchtjes en raakt uw riool na verloop van tijd verstopt. Stoltenkamp Rioolservice verwijdert het vet en vuil uit uw riool. Door rioolreiniging is uw riool weer schoon en blijft de afvoercapaciteit op peil.  

Rioolreiniging door Stoltenkamp Rioolservice:

  • verwijdert vet en vuil;
  • snel en vakkundig;
  • professionele apparatuur.

Stoltenkamp Rioolservice reinigt uw riool met waterkracht en verenmachines die zijn voorzien van roterende reinigingskoppen. De verenmachines zorgen voor het voorreinigen. De waterkracht spuit de riolering helemaal schoon en zorgt voor het nareinigen van de buizen. De afvoercapaciteit van uw riool is na reiniging weer goed op peil.

Terugkerende problemen met uw riool?

Kies dan voor een rioolinspectie met een speciale rioolcamera. Een camera-inspectie geeft een nauwkeurig beeld van de staat van uw riolering.

Regelmatig reinigen biedt zekerheid

Laat u uw riool regelmatig reinigen, dan verkleint u de kans op rioollucht en verstoppingen. Horecagelegenheden en bedrijven die met vette producten werken doen er goed aan hun riolering regelmatig te laten reinigen en zo het vet te verwijderen. Regelmatige rioolreiniging voorkomt onverwachte en onaangename verrassingen. Kies voor een onderhoudscontract van Stoltenkamp Rioolservice.

Rioolreiniging? Wacht geen dag langer

Stoltenkamp Rioolservice
Bel ons op 030-6332230 of 06-54911124.
24 uur per dag bereikbaar!
Geen spoed? Vul dan het contactformulier in.

Direct contact

24/7 Storingsdienst
Bel 030-6332230 of 06-54911124

Inspectie van uw riool

Vraag een offerte aan