4,5/5 (21 Google Reviews)

24 uur per dag service bij verstoppingen

WC verstopt? Riool verstopt? Afvoer verstopt?

Over ons

Stoltenkamp Rioolservice: een begrip in Midden Nederland

Al ruim 17 jaar zijn Rien en Hanneke Stoltenkamp de mensen achter Stoltenkamp Rioolservice.

Vanuit hun vestiging in Soesterberg verzorgen ze rioleringswerkzaamheden in de regio Midden-Nederland, o.a. in Utrecht, Amersfoort, Zeist, Soest, Soesterberg, De Bilt, Den Dolder, Huis ter Heide, Woudenberg, Leusden, Scherpenzeel.

Rien Stoltenkamp is vakman in hart en nieren. Rien is betrokken bij zijn klanten en staat dag en nacht voor u klaar. Is uw wc verstopt, uw afvoer verstopt of uw riool verstopt, dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week op hem rekenen. Rien weet alles over rioleringswerkzaamheden. Van rioolonderhoud tot rioolrenovatie, van het ontstoppen van uw riool tot het aanleggen van nieuwe riolering.

Hanneke Stoltenkamp regelt alles. Is Rien op pad, dan staat Hanneke u te woord. Zij geeft spoedmeldingen direct door en plant afspraken in. Hanneke werkt rapportages en offertes uit en zorgt voor de administratie. Persoonlijke service en nauwkeurigheid staan bij haar voorop.

 

Rik Stoltenkamp heeft vanaf kleins af aan mee kunnen kijken met zijn ouders. Hij is opgegroeid met de rioolwerkzaamheden. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een volwaardig vakman. Riool ontstoppen, ratten bestrijden, rookonderzoek of andere mooie uitdagingen? Rik staat paraat. Een waardig opvolger van Rien.

Schakel Stoltenkamp Rioolservice in voor al uw rioleringswerkzaamheden

Wilt u riolering laten aanleggen, zoekt u een vakman voor het onderhoud van uw riool of heeft u een probleem met uw riolering? Bel dan Stoltenkamp Rioolservice op 030-6332230, 06–54911124 of vul het contactformulier in.

 

Direct contact

24/7 Storingsdienst
Bel 030-6332230 of 06-54911124

Inspectie van uw riool

Vraag een offerte aan