4,5/5 (21 Google Reviews)

24 uur per dag service bij verstoppingen

WC verstopt? Riool verstopt? Afvoer verstopt?

Contact

Heeft u een vakman nodig voor uw riolering?
Bel Stoltenkamp Rioolservice op 030-6332230, 06-54911124 (24 uur per dag bereikbaar) of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stoltenkamp Rioolservice

Generaal Winkelmanstraat 1
3769 EA Soesterberg

Like ons ook op Facebook.

Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Stoltenkamp Rioolservice V.O.F kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Stoltenkamp Rioolservice V.O.F en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Stoltenkamp Rioolservice V.O.F verstrekt. 
Stoltenkamp Rioolservice V.O.F kan de volgende persoonsgegevens verwerken: 

- Uw voor- en achternaam 
- Uw adresgegevens 
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

HOE LANG 
STOLTENKAMP RIOOLSERVICE V.O.F GEGEVENS BEWAART
Stoltenkamp Rioolservice V.O.F bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

HOE LANG STOLTENKAMP RIOOLSERVICE V.O.F GEGEVENS BEWAART
Stoltenkamp Rioolservice V.O.F bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Stoltenkamp Rioolservice V.O.F worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Stoltenkamp Rioolservice V.O.F gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Stoltenkamp Rioolservice V.O.F maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Stoltenkamp Rioolservice V.O.F bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Stoltenkamp Rioolservice V.O.F te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Stoltenkamp Rioolservice V.O.F heeft hier geen invloed op. Stoltenkamp Rioolservice V.O.F heeft Google geen toestemming gegeven om via Stoltenkamp Rioolservice V.O.F verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar [email protected]Stoltenkamp Rioolservice V.O.F zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. 

BEVEILIGEN
Stoltenkamp Rioolservice V.O.F neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Stoltenkamp Rioolservice V.O.F maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Stoltenkamp Rioolservice V.O.F verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Stoltenkamp Rioolservice V.O.F op via [email protected]

www.stoltenkamp.nl is een website van Stoltenkamp Rioolservice V.O.F.

Stoltenkamp Rioolservice V.O.F is al volgt te bereiken: 

Postadres: Generaal Winkelmanstraat 1, 3769 EA Soesterberg
Bezoekadres: Generaal Winkelmanstraat 1, 3769 EA Soesterberg
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 30133167

Telefoonnummer: 030-6332230
E-mail: [email protected]

Direct contact

24/7 Storingsdienst
Bel 030-6332230 of 06-54911124

Inspectie van uw riool

Vraag een offerte aan