4,5/5 (21 Google Reviews)

24 uur per dag service bij verstoppingen

WC verstopt? Riool verstopt? Afvoer verstopt?

Rioolonderhoud VVE

Voorkom problemen. Zorg voor rioolonderhoud.

U bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het onderhoud van uw appartementcomplex. Samen beslist u over investeringen waarbij prettig en comfortabel wonen voorop staat. Voorkomen is beter dan genezen. Zeker als het gaat om uw riolering.

Verstopte wc’s, afvoeren en riolering bij de ene bewoner zijn van invloed op de riolering in de rest van het complex. Voorkom problemen en zorg voor regelmatig rioolonderhoud.

Maak duidelijk afspraken in uw VVE

Stoltenkamp Rioolservice maakt met Verenigingen van Eigenaren afspraken voor regelmatige checks van uw riolering. Bijvoorbeeld op contractbasis, met vaste en scherpe tarieven. Duidelijke afspraken binnen uw VVE voorkomen verrassingen en discussie en garanderen een goede staat van uw riolering.

Rioolservice voor VVE’s door Stoltenkamp Rioolservice:

  • regelmatige checks van uw riolering
  • scherpe tarieven op contractbasis
  • vakkundige inspectie van uw riolering

U ontvangt altijd een offerte vooraf

Komt tijdens een rioolinspectie een probleem aan het licht, dan krijgt u vakkundig advies over de beste oplossing. Ook ontvangt u altijd vooraf een offerte zodat u samen met de andere eigenaren de juiste keuze maakt en precies weet waar u aan toe bent.

Meer weten over rioolonderhoud voor uw VVE of offerte aanvragen?

Stoltenkamp Rioolservice doet uw VVE graag een voorstel voor goed en regelmatig rioolonderhoud. Bel direct op 06 – 549 111 24 of vul het contactformulier in.

Direct contact

24/7 Storingsdienst
Bel 030-6332230 of 06-54911124

Inspectie van uw riool

Vraag een offerte aan